Leif Bruun, Tlf. 31 64 49 00
Storegårdsvej 48, 7100 Vejle
leifbr@leifbr.dk
www.leifbr.dk


 
   

Forside

Bøger

    Beddes de Bedste

 

   

 

Bogstørrelse: 12 x 19 cm
Antal sider: 48
Indhold: Vittigheder, Billeder og Efterskrift
 

  Køb den som trykt bog:
  Lån den på biblioteket:
     

Bedde er født i en lille by nord for Varde, der hedder Nordenskov - eller Norrenskow, som man siger på de kanter. Dengang blev hun kaldt Bette-Grethe og gik i den Stråtækte - sammen med Lars Pæ’sen for øvrigt. Hvis borgerlige navn selvfølgelig er Lars Pedersen. Men den slags lange ord blev uden videre presset sammen til det mere mundrette Lars Pæ’sen.
    - Jen ska’ jo et rut mæ æ bowstav’r, som det hedder sig!

Se disse oplysninger er slet ikke uvæsentlige, hvis du går i krig med Beddes de bedste. For både Lars Pæ'sen og det vestjyske går igen bogen igennem!

Lars Pæ’sen var taget til Varde for at annoncere efter en ny hushjælp.

    - Ska’ De ha’ den i med det samme? spurgte den venlige avisdame.

    - Jow, svarede Lars Pæ’sen blussende, mæn de’ må do end’lig et skryw!

Boganmeldelse:
”Små finurlige historier og vittigheder fra mange dagligdags oplevelser … Det fungerer rigtig godt og det er en virkelig hyggelig bog at vende tilbage til en gang imellem, da man lige kan få et lille smil på læben … Helt sikkert en bog som kan anbefales.” skriver Bogrummet blandt andet.

Læs hele anmeldelsen her!

 

Boganmeldelse:
 ”
Sikke en fin og morsom lille bog. Forfatteren har samlet de vittigheder hans mor var så kendt i familien for at fortælle ... Dette lille værk fortjener at blive læst af mange. Både som den hyldest det er til forfatterens mor, men så sandelig også blot til underholdende hyggeaftner med mere. For det er et lille mesterværk.”, skriver Hverdagens baggård blandt andet.
    
Læs hele anmeldelsen her:  

 

Tilbage til Bøger