Leif Bruun, Tlf. 31 64 49 00
Storegårdsvej 48, 7100 Vejle
leifbr@leifbr.dk
www.leifbr.dk


 
   

Forside

Bøger

    Det menneskelig væsen

 

   

Bogstørrelse: 13,5 x 21,5 cm
Antal sider: 248
Indhold: Det væsentlige ved os mennesker

  Køb den som trykt bog:
  Køb den som e-bog:  
  Lån den på biblioteket:
     


Bogens første del hedder Det unikke menneske. Her retter jeg fokus indad mod psykens opbygning, indestængte følelser, hvordan disse hæmmer os og i et livsforløb udvikler sig på traumatisk vis - og endelig også, hvordan man forløser indestængte følelser.

    I bogens anden del, der hedder Det sociale menneske, retter jeg fokus udad og bygger videre på førnævnte forståelser - med den hensigt at udvide forklaringen om det menneskelige væsen i sociale sammenhænge.
   
Jeg anbefaler på det varmeste, at man læser bogen fra ende til anden. Men med indholdsfortegnelsen forrest, stikordsregisteret bagerst og sidehenvisningerne i teksten er den også velegnet som opslagsværk.

Udtalelse: Jeg har nu læst dine bøger - at leve livet levende og Det menneskelige væsen, og der er ingen tvivl om, at du har meget på hjerte, er velformuleret og har stor indsigt. Der er mange fine betragtninger og refleksioner i dine bøger.
Med venlig hilsen HELLE ARENDSCHNEIDER
Redaktør Gyldendals Bogklubber

Ukompliceret

Mennesket er et så kompliceret væsen, at det langt overstiger min fatteevne. Alligevel er der meget, jeg forstår og kan se sammenhængen i. Egentlig er det kun i lille udstrækning noget, jeg har læst mig til eller har fået fortalt. Hvordan jeg kan være overbevist om, at den viden, jeg har, er sand, hænger sammen med, at det virker så logisk og ligetil og på forunderlig vis passer så godt ind i den filosofi jeg altid har haft, at

 

jo mere komplicerede spørgsmål

man står overfor,

des enklere er svarene!

Tilbage til Bøger