Leif Bruun, Tlf. 31 64 49 00
Storegårdsvej 48, 7100 Vejle
leifbr@leifbr.dk
www.leifbr.dk

 
   
  
 
 


Forside

Familiedata
              
Hovedmenu

    Introduktion

    Hjælp og vedledning

Introduktion

Tilhørende Familiedata er resultatet af, at jeg i 1993 begyndte en større rundtur for at samle data og historier om kendte, mindre kendte og ukendte familiemedlemmer. Det gjorde jeg, både fordi jeg havde lyst til det, og fordi jeg kunne forudse, at mange af oplysningerne ellers ville gå tabt i løbet af de kommende år. Det blev et omfattende arbejde. Men det var spændende med mange gode oplevelser, som gav mig ny viden om hele min familie.

Én af gevinsterne var, at jeg samlede så mange tråde og data om mine bedsteforældre og deres aner, at jeg efterfølgende – med hjælp fra det kære Internet – kunne lave omfattende slægtsøgninger. Det blev i denne rækkefølge til bøgerne: Mine Spangsbergske rødder (min farmor), Mit Bruun’ske ophav (min farfar), Morfars fine aner og Min Mormors familie.
    Alt dette gør jeg nærmere rede for i disse bøger, og kommer således ikke nærmere ind på her, hvor det drejer sig om de mere nutidige generationer af familiens medlemmer og deres umiddelbare rødder.

Vær opmærksom på, at en så konsekvent beskrivelse af familiemedlemmer og deres relationer kan virke overvældende. Men jeg mener, at det er et misforstået høflighedshensyn kun at beskrive livets solsider. Og vil man forstå sig selv, må man kende sine rødder. Det har været min drivkraft til at lave dette værk. Så balancen for mig har været at videregive oplysningerne ærligt og reelt uden, at der er nogen, der bliver hængt ud. Om det så er lykkedes, må andre afgøre, men som min mor sagde det:
- Livet er ikke lutter lagkage!

Go’ fornøjelse

og hilsen med fra Leif

 Leif Bruun (A10.2,gen.3)

 

Til toppen