Leif Bruun, Tlf. 31 64 49 00
Storegårdsvej 48, 7100 Vejle
leifbr@leifbr.dk
www.leifbr.dk


 
   

Forside

Familiedata
               Hovedmenu

    Mine aner

 

Mine aner

Som alle andre har jeg 4 bedsteforældre. Mere specielt er det nok, at jeg har lavet en bog med tilhørende stamtræer for hver af dem for at beskrive deres slægtshistorie. Det har jeg gjort i denne rækkefølge:

I mit arbejde med at samle oplysninger til Familiedata, fandt jeg ud af, at min farmor, og dermed alle os efterkommere er ud af en kendt Spangsbergslægt fra Esbjerg området.
 
   Denne slægt er særdeles veludforsket, og der er skrevet masser af bøger om den. Dette bidrog jeg så også til i 1997 med bogen Mine Spangsbergske rødder.
    En reduceret udgave af bogen er for øvrigt blevet udgivet, det kan du læse mere om her!


Min farmor Edeline Kristine Dorthea Christensen

 

Min farfars aner, var den af mine bedsteforældre, jeg vidste mindst om. Hverken min mor eller hans egen søn, min onkel Holger, kunne bibringe med anden viden, end at han var født i Skads. Stor var min overraskelse derfor, da det væltede frem med oplysninger, da jeg Googlede hans navn og fødested. Flere slægtsforskeres resultater, folketællingslister og kirkebogsudskrifter lå frit tilgængelige. Det blev i 2010 til bogen Mit Bruun'ske ophav.


Min farfar
Jørgen
Bruun Nielsen

 


Min morfar
Kai Aage Madsen

Herefter gik jeg videre med min morfars aner, som jeg i forvejen - gennem min mor - vidste en del om. Men hold da op, hvor blev jeg overrasket over alle de oplysninger, Internettet lå inde med. Det blev til en lang og spændende rejse, og bogen kom i 2011 til at hedde Morfars fine aner.
 

  


Min Mormor
Elisabeth Nielsen

Jeg havde gemt det bedste til sidst: Min mormors aner! Hun var den af mine bedsteforældre, jeg stod nærmest, så her var jeg virkelig opsat på at lære nyt. Desværre var det så også her, jeg fandt færrest 'nyheder', så det blev i 2012 til den lidt kortere bog Min Mormors familie.
 


For resten ...                                                                                 

Der er sket meget med Internettet og slægtsoplysninger,
siden jeg søgte efter Mine aner.
Så jeg er sikker på, at der i dag kan hentes mange flere
spændende oplysninger frem i lyset, hvis nogen har lyst.
Men husk lige at fortælle mig om det!

Til toppen