- gennem forløsning af indestængte følelser

Leif Bruun, Tlf. 75 82 72 80
Storegårdsvej 48, 7100 Vejle
 
leifbr@leifbr.dk
www.leifbr.dk


 
   

Forside

Frit Sind

    Kurser

    Indestængte følelser

    Forløsning af
    indestængte følelser

    Tidligere kursister

    Interviews

    Presseartikler

    Ofte stillede spørgsmål

 

 

Presseartikler

 

Jeg har en viden, som ingen andre vil vide af

  • Jeg ved, at vi er forfærdelig mange, der har haft en så voldsom fødsel, at vi er traumatiserede, allerede inden livet startede.

  • Jeg ved, at disse traumer udvikler sig i et livsforløb med psykisk uligevægtigheder af snart sagt enhver art.

  • Jeg ved, at I mange tilfælde har disse uligevægtigheder en voldelig karakter, hvorved der opstår en sneboldeffekt, fordi 3. part herved helt uforvarende bliver udsat for traumatiske hændelser. 

  • Jeg ved, at disse fødselstraumer med efterfølgende sneboldeffekt er hovedforklaringen på, at så forfærdelig mange mennesker døjer med psykiske uligevægtigheder.

  • Der ud over ved jeg også – i al beskedenhed, hvordan man hjælper traumatiserede mennesker til at blive psykisk ligevægtige.

  • Det er, hvad jeg ved!

Forudsat at der bare er en vis grad af rigtighed i ovennævnte påstande, må man da medgive mig, at det er ekstremt vigtigt at få videregivet disse budskaber. Det har jeg forsøgt mig med gennem de sidste mange år på efterhånden utallige måder og i mange forskellige sammenhænge. Det er ikke lykkedes. Nu har jeg så valgt at skære det ud i pap og bringe det uden indpakning.
    Hvis det så har medført, at du har fået lyst til at forstå mig nærmere, vil jeg anbefale at du læser de 6 efterfølgende artikler, jeg har skrevet, for – efter bedste evne – at dokumentere ovennævnte påstande:

 

Traumatiske uligevægtigheder og deres opløsning

   Læs 1. Mange bliver traumatiseret allerede ved fødslen

   Læs 2. Befolkningens psykiske tilstand

   Læs 3. Det offentliges behandling af psykisk uligevægtige

   Læs 4. Hvordan opstår traumer, og hvad gør de ved os

   Læs 5. Hvordan forløser man traumer

   Læs 6. Det hæmmede sind / Det frie sind

Ovennævnte er overskrifterne til 6 selvstændige artikler. Samtidig med er det meningen, at de samme 6 artikler skal supplere hinanden og dække hovedoverskriften Traumatiske uligevægtigheder og deres opløsning.